Vereniging

Kiwanis International is een wereldomvattende organisatie van vrijwilligers welke zich engageren tot het steunen van sociale doelen.


Kiwanis Borgloon "Het Graafschap"

kiwanis-welkom.jpg

Kiwanis Borgloon "Het Graafschap" maakt deel uit van deze wereldwijde organisatie.

In onze club vind je leden uit de streek van Borgloon, Heers, Wellen met enkele uitschieters naar St.-Truiden en Tongeren.

Ons streefdoel is het uitvoeren van vooral plaatselijke sociale acties. Wij spannen ons in om met het organiseren van enkele activiteiten per jaar fondsen te verwerven, waarmee wij diverse sociale doelen kunnen steunen.De club heeft uiteraard ook een belangrijke functie als duurzame en gastvrije vriendenkring, met betrokkenheid van de gezinsleden, waarin de leden mekaar professionele hulp en waar nodig ook materiële en morele bijstand verlenen.Elke club maakt deel uit van de uitgebreide internationale Kiwanis organisatie, hetgeen voor al haar leden bijzondere perspectieven kan openen.

De huidige voorzitter is Ludwig Verjans.Activiteiten

Om steun te kunnen verlenen aan sociale doelen, organiseren de clubleden jaarlijkse activiteiten zoals: een asperge-avond, quizavond, een wijndegustatie,..


Leden

Jean-Marie Aumann
Gerald Biernaux
Ernest Brône
Clément Claes
Wim Claesen
Etienne Claus
Jean Delwaide
Marc Diriks
Filip Ghekiere
Yvan Hamerlinck
Jean-Pierre Hoho
Dirk Lambrecht
Jos Martin
René Matheï
Daniel Medarts
Marc Moonen
Wouter Moonen
Marc Pirard
Frederik Ponet
Luc Raport
Jurgen Ruytinx
Wim Swerts
Theo Van der Laan
Johan Vandenbroucke
Geert Vandercappellen
Stefan Vantilt
Ludwig Verjans
Geo Waerniers


Wil jij ook del uitmaken van deze enthousiaste groep, neem dan contact op met de secretaris Marc Diriks (marc.diriks@pandora.be)